2021-06-16 07:42:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Egy most kezdődő ismeretség új, nagyon izgalmas fejezetet nyithat az életedben

Napi horoszkóp június 16-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint egy most kezdődő ismeretség új, nagyon izgalmas fejezetet nyithat az életedben. A szerelemnek olyan ízét ismerheted meg, amit eddig meg sem mertél kóstolni. Igaz ez akkor is, ha párkapcsolatban élsz: új dimenzióit mutatja meg a kapcsolat. Ez a mámorító érzés teljesen fogva tart.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A bolygók jelzése szerint elsimulnak a lelkedben a viharok, és ez a belső elégedettség a környezetedhez való viszonyodon is nyomot hagy. Ma szót értesz mindenkivel, és ha már régóta vágysz valamire (vagy valakire), most azt is bevonzhatod az életedbe.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha mára időzítettél egy fontos megbeszélést, akár családi, magánéleti témában, most nagyon ügyesen fogalmazod meg érveidet, ellenérveidet. Nem teljesen hideg fejjel döntesz, de erre nincs is szükség – jó, hogy végre hagyod az érzéseidet is szóhoz jutni!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A bolygók most akkor hoznak igazán jót szerelmi téren, ha már komolyan tervezel a pároddal, ugyanis a közös élet megalapozásához kínál kedvező helyzetet. Ha csak keresgéled az igazit, akkor egyszerre több partnert is felkínál a sors, és nehéz lesz választani.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nyugodt nap helyett feszültségre, váratlan látogatókra, hirtelen érkező sürgős megbízásokra számíthatsz. Ráadásul olyan emberekkel kell együttműködnöd, akik sokkal lassabb fordulatszámon pörögnek, mint te. Ellenkezés, vitatkozás helyett próbálj rájuk hangolódni. Ebben a lassúságban is lehetnek kincsek, mert közben megláthatsz olyan dolgokat, amik felett egyébként átsiklana a tekinteted.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nem lesz könnyű dolga a párodnak a mai napon, mert hol rajta köszörülöd a nyelved, hol meg tőle várod, hogy mindazt, amit te elrontottál, hozza helyre. Ha szereti, mindent megtesz, de az ő türelmének is van határa.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A barátaidhoz fűződő kapcsolatod lassan megváltozik. Ezekben a napokban kell ráébredned, hogy néhányan végleg kiléptek az életedből, ám egyikük a barátságnál sokkal mélyebb kapcsolatot szeretne.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A biztonság utáni vágyadat elnyomja a hiúságod. Ugyanis egy nagyon hízelgő ajánlattal keresnek meg. Ez az új pozíció rangot ugyan ad, de anyagilag bizonytalan. Érdemes alaposabban tájékozódni a részletekről.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Érzékeny, szentimentális hangulatban vagy – legalábbis magadhoz képest, hiszen tűz-jegyként ritkán szoktál a múlton révedezni. Talán egy olyan személy jár mostanság a fejedben, akivel úgy hitted, már nincs közötök egymáshoz, és most kiderül, hogy mégiscsak van...

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy levél, sms vagy egy email alaposan felkavar. A személyes beszélgetés sokkal többet ér, mert akkor a hangsúlyokból, gesztusokból is olvashatsz, főleg, ha szerelmi közeledésről, eddig titkolt vonzalomról van szó.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Kedvességeddel, humoroddal könnyen leveszed a lábukról az embereket! De amikor közelebb kerülnétek egymáshoz, megijedsz az érzésektől. Hagyd magad szeretni!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A családod kritikáját alaposan szűrd át az érzéseiden. A partnereddel szemben nagyon elfogult vagy, szerencsére jó értelemben. Ne próbáld kívülállóként megítélni a kapcsolatodat, mert úgysem tudsz tárgyilagosan dönteni! De nem is kell, hallgass inkább az érzéseidre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: